Muur Lekkage

Wilt u een lekkage in uw muur opsporen? Poseidon Lekdetectie BV biedt u hulp.

Wanneer er lelijke schimmelplekken op uw muren lijken te ontstaan is dat vaak het gevolg van een lekkage. In dat geval is het sterk aan te raden om de hulp van Poseidon Lekdetectie BV in te schakelen. Een lekkage achter uw muur opsporen is voor onze specialisten een relatief simpele klus! Waar het voorheen vaak noodzakelijk was om de muur open te breken voor het opsporen van de bron van een lekkage, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Onze specialisten kunnen een lekkage in uw muur opsporen door verschillende hulpmiddelen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan ultrasone trillingen, een thermografische camera, enzovoort. Dergelijke hulpmiddelen maken het vinden van de bron van lekkages achter uw muur een stuk eenvoudiger! Daarbij voorkomen we op deze manier dat u na de lekdetectie nog enige tijd in het puin blijft zitten.

Oorzaken van een muur lekkage

Een lekkage in uw muur kan door verschillende oorzaken ontstaan zijn. Vaak zijn beschadigde leidingen die tussen uw muren lopen de oorzaak van waterschade aan uw muren. Het kan echter ook zo zijn dat uw regenpijpen lekken, waardoor het regenwater via uw buitenmuren naar beneden stroomt. Een deel van dit regenwater zal onderweg in uw muren trekken, met vervelende waterschade aan de binnenzijde van uw woning tot gevolg. Op basis van de weerkaatsing van ultrasone trillingen is een lekkage achter uw muur opsporen relatief eenvoudig. Bij lekkages rond warmwaterleidingen kunnen we specifiek kiezen voor het gebruik van een thermografische camera.

Waarom Poseidon Lekdetectie?

Een waterlek opsporen gebeurt door onze specialisten aan de hand van moderne technieken, zodat wij u uitsluitsel kunnen bieden met welk waterlek u te kampen hebt, en hoe u dit best aanpakt. De waterlek opsporen kostprijs hoeft u zeker niet af te schrikken: u zult merken dat ons professioneel advies helemaal niet duur is, en dat u dankzij onze deskundigheid heel wat extra kosten voor reparaties allerhande kunt uitsparen en vooral heel wat waterellende vermijdt.