Badkamer lekkage

Badkamer lekkage opsporen

Een badkamer lekkage (leakage) opsporen kan behoorlijk lastig zijn! Hoe vindt u immers waterschade rond een waterleiding tussen de muren van uw badkamer? En hoe kunt u een lekkage rond de aansluiting tussen uw sanitaire voorzieningen en afvoer opmerken? Poseidon Lekdetectie BV staat voor u klaar om de bron van een badkamer lekkage voor u op te sporen. Het is erg belangrijk om deze bron zo snel mogelijk op te laten sporen en op te laten lossen, om ernstige waterschade aan uw badkamer te voorkomen. Waterschade komt onder meer voor in de vorm van schimmel op uw muren, rottende plekken in het houtwerk tussen uw muren en verschillende andere plekken in het huis.

Waterlekkage badkamer
Badkamer rottende leiding
Waterleiding gat in de badkamer

Een badkamer lekkage oplossen...Poseidon Lekdetectie BV bellen!

Over het algemeen begint een badkamer lekkage opsporen bij het maken van een ruwe inschatting van de bron van de lekkage. Het verschilt namelijk per type lekkage, welk hulpmiddel het meest efficiënt is. In het geval van een lekkage rond warmwaterleidingen in de badkamer zullen onze specialisten meestal voor het gebruik van een thermografische camera kiezen. Met een thermografische camera kan het warmteverschil tussen het water binnen en buiten uw leidingen heel precies in beeld worden gebracht. Bij lekkages rond koudwaterleidingen is het gebruikelijker om ultrasone trillingen te gebruiken voor het opsporen van de bron van een lekkage.

Waarom Poseidon Lekdetectie?

Een waterlek opsporen gebeurt door onze specialisten aan de hand van moderne technieken, zodat wij u uitsluitsel kunnen bieden met welk waterlek u te kampen hebt, en hoe u dit best aanpakt. De waterlek opsporen kostprijs hoeft u zeker niet af te schrikken: u zult merken dat ons professioneel advies helemaal niet duur is, en dat u dankzij onze deskundigheid heel wat extra kosten voor reparaties allerhande kunt uitsparen en vooral heel wat waterellende vermijdt.