Lekkage afvoerleidingen

Een lekdetectie rond een afvoerleiding lekkage uitvoeren?

Hoewel u hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u te maken krijgen met een vervelend waterlek rond de afvoerleidingen in uw woning. Het vervelende aan een afvoerleiding lekkage is dat u de bron van de lekkage vaak maar zeer moeizaam zelf kunt achterhalen. Poseidon Lekdetectie BV is uw partner voor het uitvoeren van een lekdetectie rond afvoerleidingen (afvoerbuis).  Denk bijvoorbeeld aan de afvoerleiding van uw sanitaire voorzieningen, de afvoerleiding van uw gootsteen, enzovoorts. Des te sneller u een lekdetectie rond afvoerleidingen uit laat voeren, des te kleiner wordt ook de kans op blijvende waterschade in uw woning. Wij helpen u hier graag bij, door gebruik te maken van slimme hulpmiddelen die de bron snel zullen opsporen!

Afvoerleiding lekkage
Schade aan de leidingen
Gat in de leiding en waterschade

Een thermografische camera voor een nauwkeurige lekdetectie rond de afvoerbuis

Een van de voordelen van de werkwijze van onze specialisten is dat zij een lekdetectie rond afvoerleidingen uitvoeren, zonder schade aan uw woning aan te richten. Hak- en breekwerk is bij onze manier van werken niet nodig! Wij maken voor een lekdetectie rond afvoerleidingen onder meer gebruik van een thermografische camera. Hiermee is het mogelijk om temperatuurverschillen in beeld te brengen. Vaak bestaat er een temperatuurverschil tussen het water in leidingen en het gelekte water. Met een thermografische camera kunnen we dit temperatuurverschil detecteren, om de locatie van de lekkage heel nauwkeurig te achterhalen.

Waarom Poseidon Lekdetectie?

Een waterlek bij de afvoerbuis opsporen gebeurt door onze specialisten aan de hand van moderne technieken, zodat wij u uitsluitsel kunnen bieden met welk waterlek u te kampen hebt, en hoe u dit best aanpakt. De waterlek opsporen kostprijs hoeft u zeker niet af te schrikken: u zult merken dat ons professioneel advies helemaal niet duur is, en dat u dankzij onze deskundigheid heel wat extra kosten voor reparaties allerhande kunt uitsparen en vooral heel wat waterellende vermijdt.