Plafond Lekkage

Lekkage aan het plafond opsporen en verhelpen

Voor veel mensen vormen lekkages een grote ergernis. Dit is niet voor niets! Een lekkage kan voor vervelende waterschade aan uw plafond zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op uw plafond, een plafond dat iets naar beneden komt te hangen door de druk van het water, enzovoort. Een lekkage aan uw plafond opsporen kan behoorlijk lastig zijn. Het voorkomen van een lekkage in de ruimte boven uw plafond is nog veel lastiger! Veel mensen hebben een lekkage pas door op het moment dat de waterschade al ontstaan is. Poseidon Lekdetectie BV helpt u graag door middel van slimme technieken bij het opsporen van een lekkage boven uw plafond, zodat we de bron snel kunnen lokaliseren.

plafond schade
Rottend plafond
gat in plafond

Hulpmiddelen die wij gebruiken voor een plafond lekkage

Een lekkage boven uw plafond opsporen werd voorheen vaak gedaan door het plafond gedeeltelijk open te breken. Tegenwoordig is het gebruik van hak- en breekwerk vaak niet meer noodzakelijk! Wij beschikken over verschillende handige hulpmiddelen, die een snelle lekdetectie rond uw plafond mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera voor het opsporen van een lekkage rond warmwaterleidingen boven uw plafond. Lekkages in de buurt van koudwaterleidingen kunnen aan de hand van de weerkaatsing van ultrasone trillingen worden gelokaliseerd.

Waarom Poseidon Lekdetectie?

Een waterlek opsporen gebeurt door onze specialisten aan de hand van moderne technieken, zodat wij u uitsluitsel kunnen bieden met welk waterlek aan het plafond u te kampen hebt, en hoe u dit best aanpakt. De waterlek opsporen kostprijs hoeft u zeker niet af te schrikken: u zult merken dat ons professioneel advies helemaal niet duur is, en dat u dankzij onze deskundigheid heel wat extra kosten voor reparaties allerhande kunt uitsparen en vooral heel wat waterellende vermijdt. Voor meer informatie kunt onze FAQ pagina bezoeken.